Yoga-Kilden til Visdom

Yoga er kilden til dig selv og dit eget velvære

Maha Mrityunjaya Yantra

Kære besøgende.

På denne side giver vi dig også mulighed for at lytte til nogle af de numre, som vi har haft mulighed for at indspille, med diverse kunstnere. Læn dig tilbage og lydt, der er måske lidt for enhver smag.

Crystal Green - short version

Troels Rim Andersen (On Top Of Mount Sinai)

My Goodbye

Anne Rasmussen, Lone Selmer, Martin Rimi, Troels Rimi (Art of Life)

Devotion

Pragyanand Saraswati (Pragyanand Saraswatis album)

Ærbødighed (HVILER I DIG)

Troels Rim Andersen (HVILER I DIG)

Dreaming

Maja fris, Troels rimi (Andebølle Ungdomshøjskole)

SANGEN OM SNE

Troels Rimi Andersen (HVILER I DIG)

Vi indspillede mine første numre tilbage i 1999 med diverse musikere, hvor Soma Allpass har lavet de fine cello arrangement til nogle af numrene.

Crystal green er det første nummer jeg komponerede i en alder af 15, som Soma Allpass lagde sit smukke Cello arrangement til.

My Goodbye blev indspillet demo, med de nævnte kunstnere i feltet til venstre,

Devotion er en meditation, der blev til spontan sang og musikken fulgte med, som sangen tog form. Du vil her opleve en fin blanding af de understøttende toner, fra Guitar, Harmonium, Tværfløje af bambus og sang, spillet og og sunget af Troels Rimi og Nadia Breidfjord.

Nummeret Ærbødighed, var mit sidste værk, inden jeg tog rygsækken på ryggen, og rejste afsted til Indien. Der ligger den hengivenhed til hvad livet bringer i teksten og musikken er Troels Rimi på Guitar, Soma Allpass på Cello og Nadia Breidfjord Vokal.

Dreaming er skrevet af Maja Fris og musikken er komponeret af Troels Rimi. Et nummer der kom ud i forbindelse med Ungdomsskolen Andebølles nye lyd studie.

Sangen om sne er en rigtig børnevenlig sang, som jeg skrev og komponerede til min lillebror da han var 8-9 år.