Yoga-Kilden til Visdom

Yoga er kilden til dig selv og dit eget velvære

Maha Mrityunjaya Yantra

Det siger andre om undervisningen

Send gerne en kommentar, med dine oplevelser af undervisningen, hvis du har noget du ønsker andre bør vide - både ris og ros :)

Du har givet mig mod på yoga igen efter mange års pause – især fordi du har humor med i rummet – og troen på at vi alle gør vores bedste."

Kh L.J.

"Vi har med stort udbytte fulgt Troels yoga kurser i 4 år. Det mærkes tydeligt, at han har en baggrund med 10 års træning i Indien, og at han samtidig har en evne til hele tiden at forny sig. Han er altid meget nærværende, opmærksom og kreativ i forhold til hver enkelt deltagers udviklingsmuligheder og særlige behov. Hans yoga er både en konsekvent træning af kroppen og konsekvent træning af bevidstheden. Det er derfor en stor glæde for os at anbefale hans kurser."

– Lene og Ole Vedfelt, stifter af Vedfelt instituttet for psykoterapi

"Jeg går på forskellige af Troels Yogahold og jeg går hver gang fra en yogatime med en stor taknemlighed for den dybde og brede i den måde Troels formidler yoga på. Hver gang bringer nye oplevelser og forundringer og jeg går hjem med et roligt sind."

– Margrethe Forsmann, pædagog

“Troels Rimi er den bedste yogalærer man kan forestille sig.

Fordi han mestrer at formidle yogaens indre fordybelse, filosofi, samt kropslige og mentale øvelser så man oplever, hvor velgørende yoga kan være, når den praktiseres med autensitet og nærvær. Troels skaber med sin harmoniske tilstedeværelse en stemning af ro, fordybelse og balance selv når man forsøger at holde sidstnævnte på et ben.

Jeg kan på det varmeste anbefale hans yogahold."

Venlige hilsner fra

Ingelis Arnsbjerg - Sans og Samling.Aut. ergoterapeut med speciale i børn og unge.

“Jeg forstår det ikke helt,

men jeg observerer en (vild positiv) adfærdsændring i min dagligdag - som jeg tillægger yogaen. Tak til dig og den."

Hilsen Karinna Damgaard

“Troels er yoga!!! Troels har yogaen indeni og formidler den til kursisterne på en fin og kompetent måde. Jeg har gavn af min dejlige morgenyoga hele ugen..."

– Karina Tønder, Sygeplejerske og coach

“Begynder eller erfaren, med Troels er du tryg, bliver udfordret og får tips til daglig praksis." - Dorthe Sommer, Marketing & administration

“Jeg har fulgt Troels' yogaundervisning i nogle år, og oplever Troels som en meget kompetent yoga instruktør. Selvom vi er et hold, føler jeg altid at Troels' instruktion er målrettet mit behov og niveau. Yoga med Troels hjælper mig til styrke, fokus og ro, som jeg har med mig i hverdagen nu."

–Vibeke Rolf Pedersen

“Igennem mange år er jeg blevet ved med, at vende tilbage til yoga. Fordi jeg holder meget af, at man her kan arbejde med det hele menneske, henimod større balance og harmoni i både krop og sind. Jeg mærker tydeligt, at Troels har en stor og selv erfaret viden om hvordan man med yoga kan påvirke kroppen og alle dens skønne og interessante energi systemer :-)" Mange hilsener Lene, Farum

indsend en kommentar

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible